NUOHOUSPALVELUT KUUSAMO RUKA

Tarjoan laadukkaat nuohouspalvelut pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Nuohoan tulisijat, hormit ja ilmanvaihtokanavat mökeissä, kodeissa ja kiinteistöissä Kuusamon ja Rukan alueella. Teen myös esimerkiksi kattotikkaiden ja hormien asennustöitä. Ota yhteyttä ja kysy seuraavaa vapaata nuohousaikaa!

NUOHOUS LISÄÄ PALOTURVALLISUUTTA

Kiinteistöjen hormit ja tulisijat tulisi nuohouttaa säännöllisesti ammattilaisen toimesta, jotta lisätään paloturvallisuutta ehkäisemällä nokipalojen riskiä. Puhtaassa tulisijassa myös palaminen on puhtaampaa ja palamisen hyötysuhde on parempi. Yleensä nuohous suoritetaan kerran vuodessa. Nuohouksessa tulisijojen ja hormien savukanavat harjataan ja noki sekä muut kertyneet palamisjätteet poistetaan.

ALAN AMMATTILAINEN PALVELEE

Nuohoan erilaisia ja eri-ikäisiä tulisijoja ja hormeja kodeissa, loma-asunnoissa sekä muissa kiinteistöissä Kuusamon alueella. Olen saanut vuosien varrella paljon positiivista palautetta siististä työn jäljestä ja ammattitaitoisesta sekä ripeästä työskentelystä. Asennan myös katto- ja lapetikkaita. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palveluni kattavat myös ilmastointijärjestelmien huollot ja erilaiset mittaukset, säädöt ja asennukset. Lue lisää!

NUOHOUS JA ILMASTOINTIPUHDISTUS HANNU MÄNNIKKÖ KY

Putaantie 14, 93999 Kuusamo
 040 5672 817
hannu.mannikko@nuohoojat.fi