ILMASTOINTIKANAVIEN PUHDISTUS KUUSAMOSSA

Palveluihini kuuluu ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtokoneiden, hihnojen ja suodattimien vaihdot ja huollot sekä erilaiset mittaukset ja säädöt niin yksityistalouksissa kuin erilaisissa liike- ja teollisuuskiinteistöissä. Palvelen asiakkaita Kuusamon ja Rukan alueella. Lue lisää ja pyydä tarjous!

HUOLTAMATTOMAT ILMASTOINTIKANAVAT RISKITEKIJÄ

Asuintilojen ilmanvaihtokanavat olisi hyvä huollattaa n. 5-7 vuoden välein. Teollisuuskiinteistössä puhdistusväli on yleensä vielä pienempi, riippuen harjoitettavasta teollisuudenalasta. Huono ja epäpuhdas sisäilma aiheuttaa väsymystä ja terveyshaittoja sekä alentaa työtehoa. Huonosti toimiva ilmanvaihto voi myös johtaa kosteusvaurioihin, ja pölyiset ilmanvaihtojärjestelmät voivat aiheuttaa jopa paloturvallisuusriskin.

PUHDAS SISÄILMA LISÄÄ HYVINVOINTIA JA VIIHTYVYYTTÄ

Säännöllinen ilmastointikanavien puhdistus pitää sisäilman raikkaana ja puhtaana ja lisää viihtyvyyden ja työtehon lisäksi myös energiatehokkuutta sekä ilmastointilaitteiden käyttöikää. Juuri valmistuneenkin kodin ilmanvaihtojärjestelmä kannattaa puhdistuttaa heti kättelyssä, ettei rakennuspöly päädy suoraan huoneilmaan. Muistathan, että yksityistalouden ilmanvaihtotöistä saat verotuksessa kotitalousvähennystä!

OLISIKO ILMASTOINTIHUOLTO TARPEEN?

Jos ilmanvaihtojärjestelmiesi kunto askarruttaa, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää! Suoritan ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja huoltotyöt sekä hoidan ilmanvaihtokanavien mittaukset ja teen tarvittavat säädöt, jotta ilmastointi saadaan toimimaan kiinteistön vaatimalla tavalla. Palveluihini kuuluu myös tulisijojen ja hormien nuohous Kuusamon alueella.

Ota yhteyttä - keskustellaan tarkemmin sinun ilmastointisi kunnosta!

NUOHOUS JA ILMASTOINTIPUHDISTUS HANNU MÄNNIKKÖ KY

Putaantie 14, 93999 Kuusamo
 040 5672 817
hannu.mannikko@nuohoojat.fi